Leine&Linde – Forgó jeladók

A három legfontosabb szempont ami egyedülálló termékeinknél vezérel minket:

  • robusztusság
  • flexibilitás
  • intelligencia

Több mint 30 éve a Leine&Linde egy dologra koncentrál. Fejleszti a forgó jeladóit, hogy a legszélsőségesebb követelményeknek is eleget tudjon tenni felhasználásuk során.

Ez az amiért nap mint nap tudjuk ajánlani az inkrementális és abszolút jeladóink széles skáláját, számos dologra koncentrálva a robosztus külsőtől és a minőségtől, a legutolsó részletig.

Ezek a jeladók biztosítják a megbízhatóságot évről évre, a rezgések, piszok, és egyéb feltételek mellett.
Ez az amiért a Leine&Linde speciális és egyéni igényeket is ki tud elégíteni. Jeladóinkat pontosan a vevő szükségleteihez tudjuk igazítani tekintettel a fordulatszámra, elektronikus csatlakozásokra, feszültségre, vagy akár a burkolatra is.
Ez az amiért a jövő technológiája napjainkban is megtalálható a Leine&Linde termékei között. Különösképp koncentrálunk az intelligens jeladók fejlesztésére, beépített mikroprocesszorokkal, új különleges tulajdonságokkal, és a különböző adatbusz rendszerekhez való csatlakozási lehetőséggel.
Ez teszi lehetővé, hogy az egyre hatékonyabb és megbízhatóbb gépek és automatikák minél magasabb fokon működjenek.

A Leine&Linde együtt tud dolgozni önnel, és garantált minőséget, szállítási és szerviz feltételeket biztosítunk. Ha önnek kiváló minőségű jeladókra lenne szüksége – válassza bizalommal a Leine&Linde -t.

300-as sorozat

A 300-as sorozat robosztus és különösen megbízható forgó jeladókból áll, mindössze 30mm átmérővel, mely lehetővé teszi kis helyekre történő beépítését. TTL, HTL szintű illetve RS-422-es csatlakozási felülettel rendelhetők. Tipikus alkalmazási területei pl.: arató gépek, nagynyomású ipari mosóberendezések. Magas, IP67-es védettséggel, ütésállósággal és rezgéstűréssel rendelkeznek.


500-as sorozat

Sokoldalúság, modularitás, és robosztusság jellemzi az 500-as sorozatot. Az ipar számos területén alkalmazzák őket: Motorok, daruk, felvonók, általános automatizálás. A sorozat mechanikai, optikai, elektronikai egységei etalonnak számítanak az iparban. Ha a sztenderd kivitelek nem felelnek meg egy egyedi alkalmazás kívánalmainak, akkor lehetőség van egyedi, költséghatékony kivitelek rövid idejű legyártására is.


600-as sorozat

A 600-as sorozat tagjai abszolút, egy vagy több fordulatos jeladók, Ethernet, CANbus vagy PROFIBUS csatlakozással. Robosztus kivitel, csapos vagy furatos csatlakozási módok teszik egyszerűvé a beépítést bárhová. Lehetőség van soros, pont-pont összekötés alkalmazására is SSI vagy EnDat kommunikációs protokollok segítségével


800-as sorozat

Ha igazán robosztus, karbantartásmentes, költséghatékony forgó jeladóra van szüksége, akkor a 800-as sorozat a legjobb választás. Az opcionális ADS (Advanced Diagnostic System) diagnosztikai rendszer segíti a megelőző karbantartást vagy a hibaelhárítást, ami garantálja illetve növeli az alkalmazás megbízhatóságát. A sorozat tagjai különösen nagy elektromos és mechanikai igénybevételekhez lettek tervezve (pl. acélgyártás)


Kellékek

Csatlakozók
Kuplungok
Mérőkerekek
Huzalos hossz-mérőrendszer