Termťkeink

www.newall.com

 A Newall-t 1968-ban alapították Peterborough-ban, Angliában. Azóta képviselteti magát a szerszámgép iparban vezető technológiájával, ami a termelés növekedésében és a szerszámok hatékonyságában nagy szerepet játszik.

Az igény egy megbízható és nagypontosságú lineáris útadóra a Newall-t 1973- watchonsale ban arra késztette, hogy kifejlessze az egyik legismertebb Spherosyn Breitling Navitimer Replica Replica Glashutte Original Replica Montblanc Nicolas Rieusse Patek Philippe Aquanaut Replica lineáris útadóját. A Sherosyn magában foglal egy valóban egyedülálló tervezést, amiben az elektronikai és mérőalkatrészek ellenállnak az igazán kemény környezeti hatásoknak.

A Newall termékekben a DRO rendszerek széles skálája megtalálható, amik közül mindegyik a szerszámgépek termelékenységét segíti elő. A digitális jelfeldolgozás számos előnyt nyújt, piacvezető napjainkban.

A Newall világszerte vezet a digitális jeladó rendszerekben, és a lineáris útadó technológiában. A Newall a termékek több mint 80%-át exportálja, és több mint 63 országban találkozhatunk irodáival. Breitling Replica Watches Aktívan részt vesz a piacon egy világméretű teljes eladási és szervízelési hálózattal. Továbbá lányvállalatokat találhatunk az USA-ban, Európában, és a Távol-Keleten.

Célunk olcsó termékeinkkel növelni a termelést a gyártáson belül. Magasan képzett csapatunk biztosítja termékeink minőségét, képzett szervizünk, és személyi támogatásunk.


 

© 2009 WHP-Technika Kft. Minden jog fenntartva! Design:  ÷tlet: